Thermen van Spa


Le Relais Hôtel Restaurant ( Logis de Belgique / Logis d’Europe ) ontvangt u in het Thermen van Spa.

Daar waar de bronnen van Spa met hun van oudsher weldadige eigenschappen ontspringen, vindt u vandaag nog steeds welbehagen.

Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde.

Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.

Net zoals het dat vroeger al deed voor de grootste beroemdheden ter wereld.

Daarom hebben de Thermen van Spa een benijdenswaardige faam verworven, een faam die wordt ondersteund door een stevige wetenschappelijke borgstelling.

In de grond is er niets veranderd, maar de Thermen van Spa tonen u vandaag een nieuwe look.

Nog ludieker, nog altijd even preventief en nog dichter bij de moderne tijdsgeest.

In de nieuwe Thermen van Spa ervaart u de weldaden van een haast magisch water op een heel ander manier en keert u terug naar de bron van welbehagen in een sfeer die aan het plezier een nieuwe dimensie geeft.

Les Thermes de Spa

Spa is al eeuwenlang een van de beste bestemmingen met thermale bronnen ter wereld. In Les Thermes de Spa staan de helende wateren uit de omgeving centraal in meer dan 800 vierkante meter binnen- en buitenstoombaden.

Bezoekers kunnen zich baden in een jacuzzi, trainen in de aqua-gym of simpelweg tot rust komen in een van de Turkse stoombaden. Ook kunt u infraroodlichttherapie, aromatherapie, waterjets en nog veel meer uitproberen.

800 m2 stoombaden, binnen en in de buitenlucht

Aromatherapie

Aquagym

Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gratis shuttle service

Kabelbaan

Hot stone-behandelingen

Minerale wateren

Panoramische sauna’s

Ontspanningsbaden met infraroodverlichting

Turkse stoombaden

Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de spabehandelingen kunt u deze bij Les Thermes de Spa per telefoon of e-mail vooruit boeken. Naast de gewoonlijke gezichtsbehandelingen en lichaamsscrubs biedt Les Thermes de Spa talloze behandelingen voor mannen en een speciaal pakket voor nieuwe moeders en hun baby’s.

Contact:

Tel: +32(0)87 77 25 60
reservation@thermesdespa.com
Les Thermes de Spa

Openingstijden

Baden:
10:00 – 21:00 (ma – do, za)
10:00 – 22:00 (vr)
10:00 – 20:00 (zo)

N.B.: de openingstijden kunnen op officiële feestdagen afwijken. Les Thermes de Spa is niet toegankelijk voor kinderen onder de 6 jaar.

Behandelingen

Afspraken starten om 09:00 (Dagelijks)

LE RELAIS Hotel-Restaurant ** Place du Monument, 22 B-4900 SPA BELGIUM HOTEL : +32(0)87/77.11.08 RESTAURANT : +32(0)483/24.24.27